• Mjesto Zadovoljnih Kupaca :)

O nama

MJESTO ZADOVOLJNIH KUPACA👋 Dobrodošao u Famtastik! - mjesto Famtastičnih brendova.

Pitamo: "Zašto samo imati stvari, kad ih možete voljeti?" Zato sa svakim novim brendom koji izradimo i svakim proizvodom koji razvijemo, fokusiramo se na ono što je tebi stvarno bitno, a to je zadovoljstvo.
Vjerujemo u kvalitetu bez trikova. Radimo s najboljima, da bismo dobili najbolje. Puno puta kažemo ne, da bismo jednom rekli da. I tek onda fantastične proizvode stavljamo u prodaju.

FAMTASTIK!® je nastalo s ciljem da tržištu ponudi potpuno novi pristup razvoju i prodaji uzbudljivih proizvoda, prilagođenih novoj generaciji korisnika.

Osnivači tvrtke - Alen i Denis Vujica

slika

Naša je priča počela tijekom 2017...
kada smo otvorili svoj prvi webshop MARKETO.HR u Hrvatskoj, gdje smo razvili našu poslovnu ideju. Naša je ideja bila da ponudimo najtraženije, najpopularnije i najprodavanije proizvode uz velike uštede.

Kad smo počinjali, nismo imali nikakvo znanje ili sredstva. Ali, imali smo snagu volje i viziju učiniti sve što možemo kako bismo kupcima ponudili najbolje moguće iskustvo. Nismo mogli ni zamisliti da ćemo za samo četiri godine postati jedna od vodećih web-trgovina u Europi i našim proizvodima opskrbljivati desetke tisuća zadovoljnih korisnika.

U tvrtki FAMTASTIK!® Vi ste na prvom mjestu

Naši su kupci naša obitelj, a naš FAMTASTIK!® je brend za one koji žele doživjeti izvrsno iskustvo i nevjerojatne proizvode i brendove koje ne možete pronaći nigdje drugdje.

Jedan od naših temelja jest svojevrstan doživljaj prije, tijekom i nakon kupovine. Uz 14-dnevno jamstvo zadovoljstva s opcijama povrata novca i zamjene proizvoda, korisnici dobivaju vrhunsku uslugu. Znajući odgovore na sva vaša pitanja, naš tim korisničke podrške profesionalno je osposobljen kako bi nadmašio vaša očekivanja.

Mi u FAMTASTIK!® svjesni smo utjecaja koji komercijalne aktivnosti imaju na okoliš u kojem živimo. Cilj nam je smanjiti negativne posljedice poslovanja najbolje što možemo, istodobno potičući na "zelenije" aktivnosti. Budući da nagrađujemo odgovorno ponašanje svojih klijenata, i vi možete imati koristi od brige za okoliš.

Ekološki prihvatljivo pakiranje

Vaše narudžbe isporučujemo isključivo u kutijama izrađenim od recikliranog kartona. Svjesni smo problema plastike za jednokratnu uporabu koja se pojavljuje na planetu. Zato za pakiranje većine svojih proizvoda upotrebljavamo samo kartonske vrećice i kutije.

Ti odabereš FAMTASTIK!® mi sadimo drvo

Ako odabereš kupovinu na FAMTASTIK!®, kraj zavidne uštede sva FAMTASTIK!® dostava u Europi je 100% ugljično neutralna, a ako izabereš "osiguranje paketa" u tvoje ime ćemo posaditi još i drvo! Trenutno pomoću partnera sadimo na Madagaskaru.

Došli ste na pravo mjesto. Pozdravljamo vas, radujemo se što ste postali dio FAMTASTIK!® zajednice i radujemo se ispunjenju vaših očekivanja.

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods