• Mjesto Zadovoljnih Kupaca :)
Najbolji automatski dozator za sapun

Najbolji automatski dozator za sapun

Zašto biste trebali imati u automatski dozator sapuna?

Uz rastuću potrebu za sigurnom higijenom, sanitarije u kupaonicama su sve veća briga za mnoge. Iz tog razloga mnogi razmišljaju o uvođenju ove senzorske tehnologije i beskontaktnih pogodnosti u javnim i privatnim prostorima. Ova pametna tehnologija može biti budućnost kupaonica kako bi se u maksimalnoj mjeri spriječio prijenos bakterija.

Što je to automatski dozator sapuna?
Automatski dozator sapuna jedinstven je uređaj za higijensko doziranje sapuna i dezinfekcijskog sredstva.

Jednostavan je za korištenje - kada želite oprati ili dezinficirati ruke, samo ih stavite ispod dozatora. Zbog automatskog rada senzora, dozator ne morate dodirivati, čime se smanjuje mogućnost prijenosa nečistoća.

Nakon detekcije kretanja, on automatski raspršuje fiksnu količinu tekućeg sapuna.

Prednosti senzorskog dozatora za sapun.
Automatski dozator tekućeg sapuna pomaže u održavanju higijene ali postoji i nekoliko drugih prednosti.

Automatski dozator sapuna je uređaj bez dodira, koji pomaže osigurati da nema dodira. Npr. obični dozator za sapun morate pritisnuti kako bi istisnuli sapun na ruke.

Sa tisućama ljudi koji dodiruju ove dozatore ili sapune, mogućnost zaraze i bolesti je veća. Automatski dozator sapuna to će spriječiti i olakšati održavanje higijene.

Automatski dozator za pranje ruku puno je lakši za održavanje iz više razloga. Sapuni obično ostavljaju otiske i komadiće sapuna u sudoperu, ne samo to nego i zadržavaju dlake i zmazanoću a obični dozatori sapuna skloni su kapanju i izlijevanju.

S običnim dozatorima ponekad se može dogoditi da slučajno previše istisnete sapuna. A često i sami ne možete procijeniti koliko je sapuna dovoljno da operemo ruke.

Senzorski dozatori sapuna su ekonomičniji jer su izrađeni da svaki put doziraju istu određenu količinu sapuna. Time sprječavate nepotrebno rasipanje otopine sapuna, što će vam može dugoročno uštedjeti novac.

Nabavite SANITCLEAN® najbolji dozator sapuna za kupaonicu ili za svoj ured po akcijskoj cijeni od samo 99kn klikom na link: https://marketo.hr/collections/najprodavanije/products/sanitclean%C2%AE-automatski-dozator-sapuna


Napiši komentar

Napominjemo, komentari moraju biti odobreni prije objave

Comment are moderated

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods