• Mjesto Zadovoljnih Kupaca :)
4 razloga zašto morate imati automatski dozator za sapun

4 razloga zašto morate imati automatski dozator za sapun

Jedan od heroja svakog zahoda je skromni dozator sapuna. Ako nemate dozator sapuna u vašem domu ili uredu, to je glavni problem higijene.

Ključno je, osigurati da je vaš dozator sapuna uvijek spreman posebno tijekom hladnijih mjeseci u godini kada su gripa i druge klice posvuda, iz ovih 5 ključnih razloga:

1. Smanjenje dodirnih točaka smanjuje širenje klica

Što manje predmeta dodirnete između WC-a i vanjskog svijeta, to bolje. Nažalost, sapun i stariji nefunkcionalni dozatori prilično su očite dodirne točke na kojima se klice mogu skupiti. SANITCLEAN® dozatori sapuna za toalet bez dodira uklanjaju jednu od ovih dodirnih točaka, dozirajući sapun za čišćenje jednostavno osjetivši prisutnost ruku ispod dozatora.


2. Komad sapuna

Taj neuredni, prljavi komad sapuna u gruboj, ljigavoj posudi za sapun vjerojatno vas nervira, tako da to nije nešto što želite da vaši gosti koriste. Milijuni bakterija i virusa mogu prilično udobno živjeti u sluzi koja oblaže zajednički sapun, a osobe s oslabljenim imunološkim sustavom posebno riskiraju zarazu ovom metodom pranja ruku. Dozator tekućeg ili pjenastog sapuna bez dodira daleko je higijenskiji i smanjit će rizik od infekcije za svakoga tko dođe u kontakt s vašim domom.


3. Moderni dozatori za sapun su puno čišći

Znate kako sapun vrlo brzo ostavlja tragove i komadiće hrskavog sapunskih komadića po cijelom sudoperu i pultu? Ti komadići od sapuna su glavno leglo za klice. Ne samo to nego i sam sapun skuplja dlake i zmazanoću. Sapun kojim punimo naše dozatore za sapun stvara gustu pjenu za čišćenje, ali nakon toga ne ostavlja grube taloge na sudoperu, pa je puno bolji izbor za sve.


4. Pranje ruku spašava živote, ali…

Pranje ruku može spasiti živote samo ako se radi ispravno, uz odgovarajuću količinu sapuna. Neke vrlo alarmantne studije koje je proveo CDC pokazale su da gotovo svi to rade pogrešno i šire više klica nego što bi trebali. Stoga pratite ove upute i pobrinite se da svi znaju i slijede ispravan protokol pranja ruku. Ukratko:

Temeljito navlažite ruke, a zatim upotrijebite dozator za sapun.
Trljajte ruke sapunom otprilike 20 sekundi.
Temeljito isperite ruke.
Nakon toga potpuno osušite ruke čistim papirnatim ručnikom. Izbjegavajte sušila za ruke na zrak jer je znanost otkrila i neke doista uznemirujuće stvari u vezi s njima.
NAPOMENA: Kako biste izbjegli dodirivanje slavine ili kvake na vratima toaleta čistim rukama, koristite i papirnati ručnik.


Nabavite SANITCLEAN® najbolji dozator sapuna za kupaonicu ili za svoj ured po akcijskoj cijeni od samo 99kn klikom na link: https://marketo.hr/collections/najprodavanije/products/sanitclean%C2%AE-automatski-dozator-sapuna


Napiši komentar

Napominjemo, komentari moraju biti odobreni prije objave

Comment are moderated

Net Orders Checkout

Item Price Qty Total
Subtotal €0,00
Shipping
Total

Shipping Address

Shipping Methods